Merkbelofte


Prolumia staat garant voor een totaalassortiment hoogwaardige LED verlichting. De drie productgroepen waarmee Prolumia zich profileert zijn LED binnenverlichting, LED industrie-/buitenverlichting en LED lijnverlichting.

Doordat onze lichtspecialisten de nieuwste trends en technologische ontwikkelingen op de voet volgen, voldoen onze producten aan de hoogste eisen. Uiteraard hanteren wij hierbij een strenge selectieprocedure waarbij kwaliteit, design en duurzaamheid voorop staan.

Met de juiste technische knowhow, betrouwbare toeleveranciers, een uitgelezen voorraad en een constante kwaliteitscontrole kan Prolumia invulling geven aan elke verlichtingswens.

Waarom Prolumia?
  • Technische expertise
  • Breed assortiment
  • Uitgelezen voorraad
  • Hoogwaardige producten
  • Productgarantie
  • Vernieuwend

Innovative_iconInnovatief denken

Wij zoeken naar de meest innovatieve LED oplossingen waarbij wij altijd rekening houden met de wensen en de behoeften van de klant.

advice_iconAdvies op maat

Naast de losse verkoop van onze hoogwaardige LED armaturen, kunt u bij Prolumia ook terecht voor een volledig advies. Door de jarenlange ervaring in de verlichtingsmarkt is Prolumia dé aangewezen partij om uw LED projecten te verwezenlijken.

involvement_iconBetrokkenheid

Wij zijn betrokken met het gehele verkoopproces, dat is onze “winst”. Niet alleen tijdens uw aankoop proberen wij u zo goed mogelijk te adviseren, ook onze aftersales heeft een hoge prioriteit.

sponser_iconMaatschappelijk verantwoord ondernemen

Als fabrikant van energiezuinige verlichting mag het duidelijk zijn dat wij graag ons steentje bijdragen aan een betere wereld. Dit is niet alleen terug te vinden in onze producten, maar ook in ons personeelsbeleid, onze bedrijfsvoering en in onze maatschappelijke betrokkenheid.

 

Zo zijn wij recentelijk sponsor geworden van XerxesDZB te Rotterdam en organiseren wij met enige regelmaat speciale LED avonden waarbij de markt kennis kan maken met het merk Prolumia.

 

MVO-deel-1MVO-deel-2