LED industrieverlichting

Prolumia LED industrieverlichting is speciaal bedoeld voor de verlichting van industriële ruimtes, zoals fabriekshallen, magazijnen, bedrijfsterreinen en parkeerplaatsen. Alles van het renoveren van bestaande armaturen tot het volledig vernieuwen van verlichtingsinstallaties behoort tot de mogelijkheden. De meest innovatieve LED oplossing staat hierbij centraal.

Catalogus 2024-2025

Met 236 pagina's aan innovatieve LED producten is de Prolumia catalogus een bron van inspiratie voor ondernemers en iedereen die werkt met of in de verlichtingsbranche.

LED industrieverlichting assortiment:

Nieuwe LED producten

Prolumia LED Pro-Logic

Vooruitstrevende downlight-serie voor algemene verlichting met een modern-elegante verschijning. Pro-Logic integreert naadloos in het plafond en zorgt voor harmonie in de verlichting van woon- en commerciële omgevingen. Naast het esthetische aspect, excelleert de Pro-Logic in performance, lichtcomfort, gelijkmatigheid en betaalbaarheid.

Bekijk serie

Prolumia LED Pro-Fusion

Grensverleggend in performance, betrouwbaarheid en toepassingsmogelijkheden. De Pro-Fusion downlight-serie is een verlichtingsinnovatie die zijn gelijke niet kent. Of het nu algemene verlichting voor een nieuwbouwproject betreft, of het vervangen van compact-fluorescentiedownlights in bestaande bouw, de Pro-Fusion realiseert verlichting die aanzienlijk comfortabeler is en direct substantieel energiekosten reduceert.

Bekijk serie