Verlichting voor retail

Verlichting is van essentieel belang voor de retail. Niet alleen zorgt het voor een mooie uitstraling van etalages, winkels en handelszaken, het is ook essentieel voor de klantenbeleving. Klanten die een prettige winkelervaring hebben, zullen sneller geneigd zijn producten of diensten te kopen. Prolumia heeft een ruim assortiment aan retailverlichting. Door de verschillende armaturen en opties te combineren, voldoet de Prolumia ledverlichting voor binnenruimtes aan alle behoeften van de retailer.  

Voordelen retailverlichting

  • Energiebesparingen van meer dan 90% ten opzichte van traditionele flurorescentie-armaturen.
  • Veel verschillende opties voor efficiënte verlichtingsinstallaties.
  • Creëer sfeer en verbeter de klantenbeleving.
  • Beïnvloed het koopgedrag van je klant door gebruik van juiste ledverlichting.
  • Onderhoudsvrij.
  • Vijf jaar garantie.

Nishand Lochan
LED verlichting specialist
Offerte ontvangen voor jouw LED project?
Onze specialisten staan voor u klaar.
Populaire LED verlichting voor retail
Prolumia LED catalogus
Ontdek onze producten. Claim uw catalogus!

WINKELCENTRUM | ROOSENDAAL

Winkelcentrum De Passage is gelegen in het hart van de binnenstad van Roosendaal (Nederland), waar bewust gekozen werd voor beleving. Om het bijzondere karakter van het winkelcentrum extra kracht bij te zetten, werd gevraagd een voorstel te doen voor nieuwe verlichting die kleurvariatie mogelijk maakte. Wat begon met wilde ideeën, resulteerde voor Prolumia in een bijzonder uitdagend project, waarbij inventief gebruik werd gemaakt van lijnverlichting.

Bekijk referenties

Toepassingsgebieden LED verlichting voor retail

Verlichting in de retail is zeer veelzijdig. Elk product of dienst vraag om een ander soort verlichting. Dit betekent dat ook de toepassingsgebieden voor ledverlichting voor de retail erg veelzijdig zijn. 

Prolumia heeft een groot assortiment aan verlichting met uiteenlopende opties, die meerdere toepassingen mogelijk maken. Zo kunnen de Pro-Rio Tracklights perfect gebruikt worden om etalages uit te lichten, maar tegelijkertijd ook om producten in de verkoopruimte van de winkel te accentueren.

Onze LED Strips Bronze kunnen gebruikt worden als hoofdverlichting, maar ook als indirecte verlichting achter een plafondarmatuur of in een nis. Voor supermarkten of showrooms zijn onze I-Panels zeer geschikt. Ze zorgen voor egaal licht, hebben een groot bereik en zijn door de vele accessoires gemakkelijk te gebruiken. Met de producten van Prolumia zijn de mogelijkheden eindeloos.

Dynamische retailverlichting

Om de juiste sfeer te creëren voor je showroom is het slim om een professioneel lichtplan te laten maken. Daardoor weet je welke armaturen geschikt zijn en hoeveel je er nodig hebt om je showroom optimaal uit te lichten. Een complexe opdracht met een directe impact op de klantenervaring.

Bij Prolumia vinden we het belangrijk om goede adviezen, productinformatie en productondersteuning te geven. Daarom vinden we het ook belangrijk om je een lichtberekening aan te bieden. We maken hiervoor gebruik van het simulatieprogramma Relux.

Lichtberekening voor retail laten maken

Het kiezen van verlichting voor de retail is van meerdere factoren afhankelijk. Aan de hand van de gegevens over je winkel en de goederen of diensten die je aanbiedt, maken onze lichtspecialisten een passend lichtplan. Ze houden daarbij optimaal rekening met je wensen en behoeften.

Binnen de tien werkdagen ontvang je een vrijblijvend voorstel, bestaande uit de Relux-lichtberekening en de offerte. Het voorstel omvat ook een verklaring voor de verschillende keuzes.

Lichtplan laten maken?
Onze specialisten staan voor u klaar.
Nishand Lochan
Lichtspecialist
Gerelateerde thema's