Parkeergedeelte tankstation vernieuwd
Bekijk referentie
Appartment complex | Leiden (NL)
Bekijk referentie
Nieuwe LED verlichting zorg- en woonlocatie
Bekijk referentie

LED buitenverlichting

Prolumia LED buitenverlichting is erg efficiënt. Door middel van de unieke sensortechnologie met handige dimmogelijkheden, diverse lichtsterktes en aanlichtingsmogelijkheden, kan elk buitenproject slim worden ingericht. Niet alleen voor portieken, galerijen en doorgangen, maar ook voor de publieke ruimte heeft Prolumia de beste waterdichte armaturen in het assortiment.

Catalogus 2024-2025

Met 236 pagina's aan innovatieve LED producten is de Prolumia catalogus een bron van inspiratie voor ondernemers en iedereen die werkt met of in de verlichtingsbranche.

LED buitenverlichting assortiment:

Nieuwe LED producten

Prolumia LED Pro-Logic

Vooruitstrevende downlight-serie voor algemene verlichting met een modern-elegante verschijning. Pro-Logic integreert naadloos in het plafond en zorgt voor harmonie in de verlichting van woon- en commerciële omgevingen. Naast het esthetische aspect, excelleert de Pro-Logic in performance, lichtcomfort, gelijkmatigheid en betaalbaarheid.

Bekijk serie

Prolumia LED Pro-Fusion

Grensverleggend in performance, betrouwbaarheid en toepassingsmogelijkheden. De Pro-Fusion downlight-serie is een verlichtingsinnovatie die zijn gelijke niet kent. Of het nu algemene verlichting voor een nieuwbouwproject betreft, of het vervangen van compact-fluorescentiedownlights in bestaande bouw, de Pro-Fusion realiseert verlichting die aanzienlijk comfortabeler is en direct substantieel energiekosten reduceert.

Bekijk serie