LED noodverlichting

Bij noodverlichting blijft, door de ingebouwde accu, branden wanneer de elektriciteit wegvalt. In geval van een calamiteit kunnen mensen zich op een veilige manier oriënteren op hun omgeving en vlug de weg naar buiten vinden. In gebouwen waar arbeid verricht wordt of waar meer dan 75 mensen tegelijkertijd aanwezig kunnen zijn, is het volgens de wet verplicht noodverlichting toe te passen. Dit wordt gemeld in het Bouwbesluit 2012, de codex over het welzijn op het werk en de norm NEN-EN 1838. Voor noodverlichting, zoals vluchtwegsignalering en vluchtwegverlichting, bent u bij Prolumia aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan noodverlichting welke bijdragen aan de veiligheid van personen in gebouwen. Ook voor een professioneel lichtplan of specialistisch advies hebben wij alle kennis in huis.

Catalogus 21/22

Met 244 pagina's aan innovatieve LED producten is de Prolumia catalogus een bron van inspiratie voor ondernemers en iedereen die werkt met of in de verlichtingsbranche.

LED noodverlichting assortiment:
Nieuwe LED producten
Prolumia LED Rockdisc III

De spuitwaterdichte en slagvaste opbouwarmaturen uit de Prolumia Rockdisc III serie geven invulling aan de verlichtingsbehoefte in de buitenruimte bij utiliteit- en woningbouw. Zowel de normale als de half afgeschermde versies zijn optioneel verkrijgbaar met microwave sensor en de grote formaten ook met noodfunctie. Stel eenvoudig de gewenste kleurtemperatuur en het aantal lumen in d.m.v. DIP-switches. Bovendien kunnen armaturen met en zonder sensor moeiteloos als master/slave worden geconfigureerd.

Bekijk serie
Prolumia LED Pro-Flood Basic

De Prolumia Pro-Flood Basic serie bestaat uit een drietal compact vormgegeven schijnwerpers welke gebruikt kunnen worden voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Leverbaar mét of zonder PIR sensor. De PIR sensor is eenvoudig te bedienen met bijgeleverde afstandsbediening, waarmee de daglichtdrempel en de nalooptijd in zijn te stellen. Door de meer dan goede efficiency tot 110 Lm/W zijn de armaturen perfect in te zetten voor het aanlichten van bijvoorbeeld gevels en reclameborden.

Bekijk serie
Prolumia LED Pro-Cone

De Pro-Cone is een circulair en vandaalbestendig LED kegelarmatuur, waarmee de openbare ruimte optimaal en maximaal verlicht kan worden. Doordat er de mogelijkheid is om vijf verschillende lenzen toe te passen is licht naar wens te creëren. Ook staat de Pro-Cone garant voor zeer weinig lichtvervuiling en lichthinder. De Pro-Cone is zeer breed toepasbaar door de vele opties (zoals de lenskeuze), de hoge efficiency en de lange levensduur. Perfect voor het gebruik in woonwijken, parkeerplaatsen, fietspaden, pleinen en binnenstadsgebieden.

Bekijk serie