Noodverlichting toegepast in bedrijfspand
Bekijk referentie

LED noodverlichting

Bij noodverlichting blijft, door de ingebouwde accu, branden wanneer de elektriciteit wegvalt. In geval van een calamiteit kunnen mensen zich op een veilige manier oriënteren op hun omgeving en vlug de weg naar buiten vinden. In gebouwen waar arbeid verricht wordt of waar meer dan 75 mensen tegelijkertijd aanwezig kunnen zijn, is het volgens de wet verplicht noodverlichting toe te passen. Dit wordt gemeld in het Bouwbesluit 2012, de codex over het welzijn op het werk en de norm NEN-EN 1838. Voor noodverlichting, zoals vluchtwegsignalering en vluchtwegverlichting, bent u bij Prolumia aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan noodverlichting welke bijdragen aan de veiligheid van personen in gebouwen. Ook voor een professioneel lichtplan of specialistisch advies hebben wij alle kennis in huis.

Catalogus 2022-2023

Met 236 pagina's aan innovatieve LED producten is de Prolumia catalogus een bron van inspiratie voor ondernemers en iedereen die werkt met of in de verlichtingsbranche.

LED noodverlichting assortiment:
Bekijk Alle LED noodverlichting series.
Bekijk Shop

Nieuwe LED producten

Prolumia LED Pro-Logic

Vooruitstrevende downlight-serie voor algemene verlichting met een modern-elegante verschijning. Pro-Logic integreert naadloos in het plafond en zorgt voor harmonie in de verlichting van woon- en commerciële omgevingen. Naast het esthetische aspect, excelleert de Pro-Logic in performance, lichtcomfort, gelijkmatigheid en betaalbaarheid.

Bekijk serie

Prolumia LED Pro-Fusion

Grensverleggend in performance, betrouwbaarheid en toepassingsmogelijkheden. De Pro-Fusion downlight-serie is een verlichtingsinnovatie die zijn gelijke niet kent. Of het nu algemene verlichting voor een nieuwbouwproject betreft, of het vervangen van compact-fluorescentiedownlights in bestaande bouw, de Pro-Fusion realiseert verlichting die aanzienlijk comfortabeler is en direct substantieel energiekosten reduceert.

Bekijk serie