Sta jij straks op het project te shinen met een van onze te gekke prijzen?

De mussen vallen van het dak, het is zomer… Tijd voor een verfrissend lichtpuntje! In de zomermaanden maak je kans op een leuke gadget waar je van gaat stralen. Want wij vinden dat toppers zoals jij best wat vaker in de spotlights mogen worden gezet. 

Hoewel onze producten te koop zijn, zijn complimenten en waardering niet te koop. Vandaar dat we jou ook niet aan een één of andere actie willen laten meedoen. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen en je speelt al mee voor de winst. Mooi meegenomen, toch? 

Regelmatig maak je met een nieuw Lichtpuntje kans op een andere prijs. Dus… Schrijf je in, blijf op de hoogte van Prolumia en geniet van de verdiende complimentjes die je iedere maand ontvangt in je mailbox. Want we weten niet of je het al gemerkt had… Wij waarderen jou. 

Compliment

Een vakman als jij is goud waard voor elk project. Door vakwerk af te leveren en uitsluitend voor hoogwaardige producten te kiezen, maak jij het verschil! Opdrachtgevers die jou inschakelen weten dat jij altijd waterdichte oplossingen levert! 

Kortom: JIJ ZORGT DAT GEEN PROJECT IN HET WATER VALT!

Bied industriële klanten die willen besparen een waterdichte oplossing met de Prolumia Pro-Aqua III. Ideaal voor opdrachtgevers met koudwatervrees, want met deze slagvaste en waterdichte opbouwarmatuur schakel je eenvoudig en efficiënt over van conventionele TL (-D) armaturen op duurzame ledverlichting. Bedrijfshallen, parkeergarages, kelders en magazijnen baden in een handomdraai weer in het licht. Met verschillende lengtes, opties én de mogelijkheid om te schakelen tussen 4 verschillende lichtstromen is dit de beste keuze. Dat is zo helder als water. 

Verfrissend de zomer door met de Pro-Aqua

Te winnen prijs

Ben jij ook Pro-Aqua? Cool! Schrijf je dan via onderstaand formulier in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een Air Up drinkfles. Die valt gegarandeerd in de smaak! 
 
Denk jij goed gehydrateerd te blijven zonder Air Up waterfles? Dan maak jij in plaats van een Air Up kans op een Bol.com cadeaukaart van € 49. Ook lekker! 

Aanmelden

Actievoorwaarden

  • Lichtpuntje #4 loopt van 19 juni tot en met 15 september 2023; 
  • Wanneer je meedoet aan Lichtpuntje schrijf je je automatisch in voor de Prolumia nieuwsbrief; 
  • Door deel te nemen aan deze actie verklaar je kennis te hebben genomen van en in te stemmen met deze actievoorwaarden; 
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd; 
  • Over de gewonnen prijs kan ook niet worden gecorrespondeerd; 
  • Wij zullen jouw gegevens niet aan derden verstrekken; 
  • Druk- en zetfouten en wijzigingen voorbehouden; 
  • Indien je vragen hebt over deze actie kun je contact opnemen met Prolumia: info@prolumia.be